Entertainment

Deze theorie over de Netflix-serie You is mind blowing

23 januari 2019 14:39 Aangepast: 23 januari 2019 15:30
Beeld © Netflix

Na het buitengewone succes van de Netflix-serie You, kan een tweede seizoen natuurlijk niet uitblijven. En fans weten het zeker: niet alleen Candace zal te zien zijn in de nieuwe reeks, ook Beck zal een comeback maken... Pas op voor spoilers!

Hoewel het zenuwslopende slot van seizoen een erop wijst dat het lot van Beck (gespeeld door Elizabeth Lail) bepaald is, gaan er nu flink wat geruchten rond dat de grote liefde van Joe nog altijd in leven is. Ondanks dat in de laatste aflevering te zien is hoe de gluiperige Joe haar lichaam dumpt, nadat ze probeert te ontsnappen uit de boekenwinkel, is dit voor velen geen garantie dat ze niet meer in the land of the living is...

Zo is er een handje vol fans die er 99% zeker van zijn dat Joe haar niet heeft vermoord, maar dat ze nog ergens in leven is. Wat de theorie ondersteunt is dat Joe beweert dat ze is overleden, maar dit is nooit daadwerkelijk in beeld is gebracht. Iemand denkt zelfs dat Beck al vier maanden opgesloten zit in de kelder! Een ander beweert juist dat het niet Beck was in de zak, maar Benji.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Eindelijk: Homeland seizoen 7 in februari op Netflix

Toch hebben sommige kijkers ook hun twijfels over het hele verhaal aangezien in het boek van Caroline Kepnes, waarop de show is gebaseerd, Beck wel degelijk wordt gewurgd. Aha!

Als je er nog steeds van overtuigd bent dat Beck zich ergens in Nantucket verstopt, dan doet hoofdrolspeelster Elizabeth ook nog een duit in het zakje. Tijdens een interview met het tijdschrift Vulture verklapt ze namelijk al dat ze wist dat haar personage zou sterven voordat ze auditie deed. "Het is waarschijnlijker dat iemand in die situatie zou sterven."

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Er wordt al gesproken over een derde seizoen van You

Of Beck écht haar comeback maakt in het tweede deel, dat zal de tijd ons leren. Helaas is nog niet bekend wanneer het tweede seizoen bij de streamingdienst verschijnt, maar dit is alles wat we er tot nu toe over weten!

In de zenuwslopende Netflix-thriller valt de geniale bedrijfsleider Joe als een blok voor de prachtige Beck. Joe (gespeeld door Penn Badgley) begint al snel rare trekjes te vertonen en zet alles op alles om Beck voor zich te winnen. Hij is vastbesloten om haar hart te veroveren en gaat zelfs over lijken. Létterlijk...

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`