Entertainment

EOTB-Yasmine schaamt zich voor aannemen beruchte 'Elias-ketting'

19 januari 2019 14:32 Aangepast: 19 januari 2019 15:03
Yasmine en Elias Beeld © Youtubekanaal @mtvnl

Een paar weken geleden was Yasmine nog maar wat blij dat ze de veelbesproken ketting van Elias overhandigd kreeg. Daar denkt de Vlaamse schone nu echter héél anders over. "Ik schaam me diep", aldus de Ex On The Beach-ster.

"Mij interesseert het echt niet waar die ketting nu is"

Yasmine begrijpt er niets van dat ze tijdens de opnames van Ex On The Beach: Double Dutch gezwicht is voor de charmes van Elias. "Schande. Ik schaam me diep. Hoe kon ik zo blij zijn met een ketting? Was ik al die tijd dronken?", vraagt ze zichzelf hardop af in de nieuwe aflevering van EOTB: Wat Gebeurde Er Next?

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Trouble in paradise voor EOTB-Stacy en Robin?

Het stoort Yasmine dat Elias eerst Renske en Djessy probeerde. Pas toen allebei de dames aangaven geen interesse te hebben, gaf Elias de ketting aan Yasmine. "Elke bitch in de villa heeft die ketting gehad, dus wat was er in vredesnaam zo speciaal aan?"

Elias overhandigde de ketting aan meisjes waarmee hij graag naar bed zou willen. Yasmine was door het dolle toen de knappe Italiaan haar de ketting gaf. "Ik schaam me diep dat ik die ketting ooit heb aangenomen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Helemaal loco! EOTB-Brody neemt gestoorde nieuwe tattoo

Yasmine geeft aan de ketting inmiddels niet meer te dragen. "Ik heb gehoord dat Elias inmiddels alweer een nieuwe chick heeft, waarschijnlijk draagt zij hem nu aan. En volgens week draagt iemand anders hem weer, haha. Mij interesseert het echt niet waar die ketting nu is."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

EOTB-Renan zet bizarre tattoo als aandenken

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore