Entertainment

RTL komt met Nederlandse versie Love Island

17 januari 2019 19:13 Aangepast: 17 januari 2019 21:05
Beeld © ITV

Na Temptation Island en Ex On The Beach is het eindelijk tijd voor een Nederlandse versie van Love Island! RTL komt in het voorjaar met deze romantische zomer onder de hete zon. En het nieuws wordt nog beter, want ze zoeken nog kandidaten.

Love Island is de ultieme datingshow vol flirten, jaloezie, afwijzing en plezier, voor Nederlandse singles die op zoek zijn naar ware liefde. De singles brengen zes weken door in een prachtige, luxueuze villa op een mooie locatie. De zoektocht naar de ware liefde verloopt alleen niet altijd even soepel...

De deelnemers moeten namelijk niet alleen de harten van hun mogelijke partner veroveren maar ook die van het publiek. De kijkers bepalen welke stelletjes in de show blijven en wie er zelfs gekroond worden tot het sterkste koppel van het eiland.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Genieten geblazen: Er komt een Love Island kerstspecial

Via de speciale Love Island-app kunnen kijkers thuis vanaf de bank stemmen op hun favoriete of minst favoriete koppel. Ook bepalen ze welke potentiële deelnemers de villa mogen betreden. Het liefdesgeluk van de singles ligt dus in handen van het publiek. Spannend!

Wil je je opgeven voor Love Island? Dat kan hier.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Huilen: de liefde tussen dit Love Island-koppel is over

De Nederlandse versie wordt vanaf mei uitgezonden bij RTL 5 en Videoland.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore