Entertainment

Marieke en Mattie willen Insta-hit worden

14 januari 2019 09:36 Aangepast: 14 januari 2019 11:52
Beeld © ANP

Qmusic-duo Marieke Elsinga en Mattie Valk houden samen wel van een uitdaging. De twee wagen daarom nu een poging om het record te verbreken van hun meest gelikete foto op Instagram tot nu toe. En dat is een interessante klus...

"Oke, we gaan voor een record voor de meeste gelikete foto op onze Instagram. Het huidige record staat op 11.882", leest het bijschrift van de foto van een speelgoedkikker die ze postten op het social medium. Het plaatje zit inmiddels op de 19.000 likes. Challenge ruim gehaald, dus.

Ook in Amerika is er momenteel een challenge aan de gang op Instagram. Het account @world_record_egg ging een experiment aan om een foto van een ei, de meeste likes in de geschiedenis van Instagram te bezorgen. "Laten we samen een wereldrecord halen en de meest gelikete post op Instagram worden", staat in de bio van het account, dat slechts één foto telt.

De foto telt inmiddels 24 miljoen likes, ruim zes miljoen meer dan de foto van Stormi Webster, de dochter van Kylie Jenner, die lange tijd de eerste plek in nam.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore