Entertainment

Lil' Kleine lapt de regels aan zijn laars in The Voice

11 januari 2019 22:38 Aangepast: 11 januari 2019 22:54
Beeld © The voice of Holland

Twee kandidaten van team Lil' Kleine staan tijdens de laatste ronde van The Battles voor een moeilijke keuze. Ze kunnen samen door naar de volgende ronde, maar er zit wel een addertje onder het gras: enkel als duo.

“Als jullie dat willen, dan geef ik jullie die mogelijkheid om samen door te gaan"
Miniatuurvoorbeeld
Ai:

Anouk neemt geen blad voor de mond in The Voice

Zodra LAURA en Colin hun laatste noten gezongen hebben is het voor Waylon zo klaar als een klontje. “Ik ga je heel eerlijk zeggen: ik had het idee alsof jullie dat al jaren samen aan het doen waren. Alsof je samen een duo bent, en jullie nooit iets anders hebben gedaan. Jullie vullen elkaar zó goed aan. Ik heb ook gewoon geen voorkeur, ik vind dat jullie met zijn tweeën verder moeten.”

Ali B sluit zich daar volledig bij aan en doet nog een duit in het zakje: “Ik denk dat jullie met zijn tweeën sterker en unieker zijn dan alleen." 

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

The Voice-Ginger brengt eerste eigen single uit

Lil’ Kleine staat dan ook voor een onmogelijke taak. Wie neemt hij nu mee? Maar daar heeft hij iets op gevonden: “Als jullie dat willen, dan geef ik jullie die mogelijkheid om samen door te gaan.”

Na even twijfelen besluiten de talenten toch voor hun eigen carrière te gaan en gaat Lil’ Kleine alleen verder met Colin. Hoe hem dat afgaat zie je volgende week om 20:30 bij The voice of Holland.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore