Entertainment

Bibi Breijman hint op nieuwe muziek met Waylon

11 januari 2019 16:15 Aangepast: 11 januari 2019 17:10
Beeld © Instagram @bibibreijman

Bibi Breijman en Waylon zijn gelukkiger dan ooit, en hun liefde werd eind 2018 zelfs bezegeld met dochtertje Teddy. We zwijmelden tijdens het programma It Takes 2 natuurlijk al helemaal mee met de twee en nu hint de kersverse moeder op nieuwe muziek met haar lover.

"Dat gaat zeker wel in 2019 gebeuren"

Bibi vertelt aan Radio 538 dat de twee vorig jaar een duet hebben opgenomen. "Maar we zitten nu te kijken wanneer we het gaan uitbrengen… clip opnemen en dat soort dingen. Dat gaat zeker wel in 2019 gebeuren", zegt ze vastberaden. Hoewel ze nu misschien op een lijn zitten op gebied van muziek, is dat ook weleens anders geweest. "Ik moest het liedje 'I love Rock ‘n’ Roll' van Joan Jett zingen met Waylon in It Takes 2 en daar zijn onze karakters erg gebotst", aldus Bibi.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Bibi Breijman showt haar Teddy belly

"Wij moesten dit nummer doen, Waylon, Holly en ik, toen hadden wij een versie opgestuurd gekregen en dat was gewoon een versie met ad libs en allemaal moeilijk gedoe. Maar dat hadden wij nou eenmaal opgestuurd gekregen, ik heb dat geleerd. Dus wij komen in die repetities en toen werd hij in een keer zo kwaad en liep hij zo dat podium af." Waylon bleek het niet eens te zijn met de versie die de meiden ten gehore brachten. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Bibi Breijman pakt al haar haters terug

"Als jullie dit willen doen, vind ik het helemaal prima maar in jullie solo zijn jullie zo mooi aan het zingen en dan komen jullie nu met dit en wij stonden er echt zo van… oké." Bibi kan er inmiddels wel om lachen, al legt ze de schuld nog steeds bij Waylon.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore