Entertainment

Kjeld en Jill niet langer samen in Dance Dance Dance

10 januari 2019 19:10 Aangepast: 10 januari 2019 19:41
Beeld © ANP

De breuk van Kjeld en Jill heeft grote gevolgen voor het populaire dansprogramma Dance Dance Dance. De schaatser zou namelijk samen met zijn ex meedoen aan Dance Dance Dance, dat maakte Albert Verlinde zojuist bekend. Volgens Albert waren de twee zelfs al aan het oefenen. Ai...

Op de valreep van 2018 liet het koppel aan RTL Boulevard weten een punt te zetten achter hun relatie. Het stel was bijna vijf jaar samen en heeft een zoontje van twee: Jax. Kjeld hoopte het nieuws nog even stil te houden, maar Jill nam zelf het initiatief. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kjeld Nuis over breuk: 'Ik had het nog niet willen brengen'

Het nieuwe seizoen van het populaire dansprogramma zal niet langer te zien zijn bij RTL, maar bij SBS. De show verhuist aanstaande januari naar de zender. Het is het tweede RTL-programma dat door John de Mol naar Talpa wordt gehaald. Eerder verhuisde It Takes 2, het zangprogramma waarin bekende Nederlanders worden gekoppeld aan bekende zangers, al naar SBS.

Dance Dance Dance werd sinds 2015 uitgezonden door RTL. Chantal Janzen en Jandino Asporaat presenteerden de eerste drie seizoenen. In het vierde seizoen, dat vanaf augustus te zien was, nam Humberto Tan het stokje over van Asporaat. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore