Entertainment

Kijkers geëmotioneerd door aflevering Steenrijk, Straatarm

10 januari 2019 12:59 Aangepast: 10 januari 2019 22:49

Kijkers thuis zaten woensdagavond voor de buis gekluisterd voor een nieuwe aflevering van Steenrijk, Straatarm. Door het verhaal van de alleenstaande vader Robert konden ze hun tranen nauwelijks bedwingen.

"Je bent de hele week aan het overleven in plaats van leven"

De aflevering volgt Robert die de ene na de andere tegenslag te verwerken krijgt. Na de scheiding met de moeder van zijn kinderen, worden zijn bedrijven failliet verklaard. Er hangt hem nu een schuld van 70.000 euro boven het hoofd, waardoor hij met zijn gezin moet rondkomen van 70 euro in de week. Kijkers thuis hebben veel lof voor de manier hoe de vader de eindjes aan elkaar knoopt.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Een Huis Vol-papa Jay ontmoet doneeractie-starter Koen

Het gezelschap ruilt een week met het luxe leven van hoteleigenaren Lorenzo en Gaston. Wanneer ze zien dat ze nu een weekbudget hebben van 1300 euro weten ze niet wat hen overkomt. Robert doet zijn kinderen nieuwe schoenen cadeau en samen bezoeken ze The Lion King. Als Robert het emotionele cadeau van zijn kinderen, een gegraveerde armband, in handen krijgt, biggelen de tranen over zijn wangen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dankbaarheid in eerste aflevering Steenrijk, Straatarm

Lorenzo, Gaston en Robert ontmoeten elkaar na de ruilweek voor het eerst en het koppel laat weten erg onder de indruk van hem te zijn. "Wij hebben ons wel heel erg gerealiseerd in deze week dat het voor jou een soort overlevingsstrijd moet zijn elke week. Je bent de hele week aan het overleven in plaats van leven." Een uitspraak die keihard binnenkomt. 

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore