In zwaar weer

Huwelijksproblemen Wendy van Dijk en Erland Galjaard

08 januari 2019 07:18 Aangepast: 08 januari 2019 10:07
Wendy van Dijk met Erland Galjaard bij het Gouden Televizier-Ring Gala 2017. Beeld © ANP Kippa

Het huwelijk van tv-presentatrice Wendy van Dijk en oud-RTL-baas Erland Galjaard verkeert in zwaar weer, schrijft De Telegraaf. Galjaard zou hun woning in Nigtevecht hebben verlaten voor zijn studio in Amsterdam.

In een gezamenlijke verklaring aan de krant bevestigen Van Dijk (47) en Galjaard (51) dat er problemen zijn:

"Het klopt helaas dat ons huwelijk de afgelopen periode wat in zwaar weer is geraakt. Ondanks dat gaan we gelukkig op een goede en positieve manier met elkaar om. Zowel in het belang van ons gezin maar ook vanwege de liefde en het respect die we nog steeds voor elkaar voelen. Hoewel we verder niet op geruchten zullen ingaan, kunnen we wel laten weten dat Erland ook nog steeds in Nigtevecht woont, maar gezien de situatie af en toe in zijn kantoor annex studio in Amsterdam logeert omdat hij daar ook werkt. We proberen de komende periode met elkaar tot een oplossing te komen en hopen dat iedereen ons - maar vooral onze kinderen - in de gelegenheid stelt dit in alle rust en privacy te doen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Wendy van Dijk pleit voor meer liefde

'We willen niet spreken van een scheiding'

Van Dijk en Galjaard hebben de afgelopen periode nog samen vakantie gevierd op Curaçao. "Die vakantie geeft aan dat we goed met elkaar omgaan. We willen dan ook nog niet spreken van een scheiding. Dat is erg voorbarig", zegt Galjaard.

Van Dijk en Galjaard hebben samen een dochter. Ze hadden sinds 2007 een relatie.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore