Entertainment

Xander de Buisonjé reageert op bijna ontvoering van dochtertje

07 januari 2019 14:02 Aangepast: 07 januari 2019 14:20
Beeld © Instagram @sophiedebuisonje

Een weekendje Londen is bijna uitgelopen op een groot drama voor de familie De Buisonjé. Sophie laat gisteren in een (inmiddels verwijderde) video weten dat hun dochtertje Céla-Lynn zomaar door een wildvreemde vrouw werd opgepakt. Xander doet vanochtend zijn verhaal op Radio 538.

"Mijn onwijs lieve vrouw had het briljante idee om dit op social media te zetten"

Frank Dane vraagt geschokt hoe het nu met Xander de Buisonjé gaat, maar de zanger sust gelijk de boel. "Mijn onwijs lieve vrouw had het briljante idee om dit op social media te zetten, haha." Volgens hem ging het nauwelijks om een ontvoering, maar is hij wel enorm geschrokken.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

2-jarig dochtertje Xander en Sophie bijna ontvoerd

Xander laat aan Frank weten dat de kids na een lang diner even mochten rondrennen in de lobby van hun hotel. Daar zat op dat moment ook een hotelgast compleet onder de invloed van drugs en alcohol. "Ze heeft Céla-Lynn opgepakt en is daarmee gaan rennen", zegt Xander vervolgens. 

Gelukkig voor de familie rende de vrouw het restaurant in, waar Xander ook aanwezig was. Hij kon Céla gelijk uit haar handen trekken om de boel niet verder uit de hand te laten lopen. "Ik heb haar het hotel uit laten zetten."

Pas nadat de rust was teruggekeerd begon het toch een beetje bij Xander door te dringen, want het had veel erger kunnen aflopen.

Het hele fragment beluister je hier.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore