Entertainment

Nieuw seizoen The Good Doctor van start

07 januari 2019 10:54 Aangepast: 07 januari 2019 12:12
Beeld © ABC

Cancel al je plannen voor vanavond, want jij zit om half 10 klaar voor een spiksplinternieuwe aflevering van The Good Doctor! Dr. Shaun Murphy will see you now...

Vanavond start bij RTL 4 het tweede seizoen van The Good Doctor. Yes! Via Videoland waren al de eerste negen afleveringen te zien, maar nu kan ook de rest van Nederland genieten van de populaire serie.

In de eerste aflevering, genaamd 'Hello', gaan Shaun en Jared samen op pad om daklozen te behandelen. En dat doen ze met zorg, want Jared staat op het punt in een ander ziekenhuis te beginnen en slechts een klein foutje kan hem een goede referentie kosten. Ondertussen denkt dokter Shaun dat één van de dakloze, Harry, een hersentumor heeft. Hij wil hem graag helpen, niet alleen op medisch vlak, maar ook privé. Bekijk hier alvast de eerste beelden van de aflevering: 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

The Good Doctor voorlopig niet op Videoland te zien

De Amerikaanse dramaserie vertelt het verhaal van de jonge chirurg Shaun Murphy, die van het platteland naar de grote stad verhuist om te gaan werken in het prestigieuze St. Bonaventure-ziekenhuis. Een leven waar menig mens van droomt, maar vanwege zijn autistische stoornis is hij nauwelijks in staat om contact te leggen met zijn collega's en patiënten. Toch weet hij zijn gebrek aan sociale vaardigheden te verbloemen door zijn excentrieke medische gave.

The Good Doctor is om half 10 te zien bij RTL 4.

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore