Entertainment

Luv' komt terug zónder Patty Brard

04 januari 2019 08:18 Aangepast: 04 januari 2019 08:19
Beeld © ANP

José Hoebee en Marga Scheide zullen weer gaan optreden met de formatie Luv'. Deze keer niet met Patty Brard of Ria Tielsch, maar Chimène van Oosterhout. Dat maakte de meidengroep, of inmiddels damesgroep, vandaag bekend in De Telegraaf.

"Het is me ook nogal een vraag, of je bij Luv’ wilt komen"

Voor Chimène is het een droom die uitkomt. Tijdens de hoogtijdagen van Luv' in de jaren zeventig en tachtig deed zij de dansjes al na met haar eigen vriendinnen, ze is dan ook tien jaar jonger dan Marga en José. Marga belde haar hoogst persoonlijk op om te vragen of ze op wil treden met de groep. "Het is me ook nogal een vraag, of je bij Luv’ wilt komen. Maar daar hoefde ik niet lang over na te denken", aldus het nieuwste lid tegen De Telegraaf.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Luv' genoot van jubileumfeest

De teksten kent Chimène al redelijk, toch moeten de drie samen nog wel even repeteren. "We moeten deze week nog wel flink oefenen op de pasjes, en de complete teksten moet ik even ophalen, maar het gaat zeker lukken voordat ik volgend weekend in het diepe word gegooid." Het meest iconische dansje, het zwaaien met de handjes, gaat in ieder geval al helemaal goed. 

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore