Entertainment

Maan en Tony genieten van romantische getaway

03 januari 2019 08:06 Aangepast: 03 januari 2019 08:36
Beeld © Instagram @maan.de.st

Tortelduifjes Maan en Tony beginnen het jaar goed met een sprookjesachtig tripje naar de stad van de liefde: Parijs! Op Instagram schreeuwt de zangeres hun liefdesgeluk van de daken met een aantal romantische kiekjes.

Want waar kun je nu beter het leven vieren, dan in de stad van de liefde? Precies! Als we uitgaan van de verschenen foto's, dan is het vooral smikkelen en smullen tijdens de minivakantie. En hoewel ze eerst genieten van een snelle hap op straat, kan de Franse cuisine natuurlijk niet uitblijven. De twee gaan heerlijk samen uiteten bij Bofinger, inclusief de befaamde escargots. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Expeditie Robinson beheerst jaar Tony Junior

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Tortelduifjes Maan en Tony Junior vieren de liefde

Het verliefde koppel is inmiddels meer dan een jaar zielgelukkig met elkaar. De twee leren elkaar kennen via social media en hebben direct een klik. “Het klopt gewoon en ik vind haar super vet en ook om haar in mijn leven te hebben. We brengen elkaar in balans en kunnen veel van elkaar leren", zegt hij tijdens een interview in Spotlight.

Toch moeten de tortelduifjes nog niet denken aan samenwonen. “Dat komt wel”, verklaart de dj zijn antwoord in het tijdschrift FHM.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`