Entertainment

Mary Borsato blikt terug op een heftig 2018

02 januari 2019 14:50 Aangepast: 02 januari 2019 14:52
Beeld © ANP

Mary Borsato kijkt terug op een allesbehalve makkelijk jaar. De moeder van zanger Marco Borsato kreeg vorig jaar een flinke infectie in haar schouder, waarna een ziekenhuisopname volgde. Nu pas vertelt ze hoe heftig die gebeurtenis is geweest. "Ik wist niet of ik het zou overleven", aldus Mary in Weekend.

"Ik wist niet of ik het zou overleven "

Begin vorig jaar kwam de 73-jarige ten val in haar winkel waardoor ze haar schouder brak. Haar schouder werd met schroeven vastgezet, maar toen de pennen er operatief uitgehaald werden, liep Mary een flinke infectie op als gevolg van de stafylokokkenbacterie. Hierdoor kwam ze opnieuw in het ziekenhuis terecht en moest ze in juni wederom onder het mes. Ook die ingreep gaf helaas niet het gewenste resultaat. Maar bij de pakken neer zitten, doet de sterke vrouw niet.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Mary Borsato met zoonlief Marco op pad

"Het was geen leuk jaar, ik vond het echt heel zwaar. Maar ik wil graag positief vooruitkijken", aldus de ontwerpster. "Voor hetzelfde geld was ik van de trap gerold en was ik er veel erger aan toe geweest. Maar ik ben wel heel ongelukkig terecht gekomen. Ik heb mezelf gelanceerd op mijn schouder en daardoor is alles versplinterd, uit elkaar gevallen en gebroken."

"Het is niet zo dat de pijn minder wordt, maar ik heb het geaccepteerd. Ik zie mensen om me heen die er veel erger aan toe zijn door een ongeluk, die zitten bijvoorbeeld in en rolstoel. Ik wil dus niet klagen."  

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Mary Borsato maakt trouwjurk voor film Fataal

Marco heeft zich ontzettend zorgen gemaakt om zijn moeder, maar nu niet meer. "Hij ziet me stralen, hij hoort me lachen, ik ben weer volop aan het werk en ik doe ook tv-werk."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore