Entertainment

Sylvana Simons kijkt met jaloezie naar vrouwen met curves

02 januari 2019 14:09 Aangepast: 02 januari 2019 14:31
Beeld © ANP

Sylvana Simons draagt al jaren maatje 34. En hoewel menig vrouw droomt van haar figuur, is de politica er niet altijd even blij mee. "Shoppen is frustrerend", stelt ze in Beau Monde.

"Ik kan jaloers zijn als een vrouw een jurk draagt die lekker strak om haar dijen zit"

Al jaren shopt Sylvana Simons standaard maat 34 in haar kleding, iets waar ze voor lange tijd tevreden mee was. Maar sinds kort mist ze toch wel haar rondingen. "Die vind ik heel mooi bij vrouwen", vertelt ze in het blad. "Ik kan jaloers zijn als een vrouw een jurk draagt die lekker strak om haar dijen zit. Dat je die vrouwelijke vormen zo goed ziet."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Sylvana Simons haalt uit naar alle haters

Toch is ze niet ontevreden met haar kledingmaat, al probeert ze al wel een paar jaar aan te komen onder begeleiding van een diëtiste: "Dat werkte, maar het was een enorme opgave. Aankomen is misschien nog wel moeilijker dan afvallen." Daarom heeft ze nu geaccepteerd dat ze nu eenmaal slank gebouwd is: "Niets is buiten proportie."

Haar sleutelbeenderen ziet ze als een van haar pluspunten, "omdat ze goed zijn uitgetekend". Ook haar bilpartij mag er volgens haarzelf wel zijn. "Ik heb wel altijd billen gehad. Daar ben ik ook blij mee.”

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore