Entertainment

Tiffany Haddish loopt een blauwtje

02 januari 2019 03:07 Aangepast: 02 januari 2019 07:55
Beeld © ANP

Mensen die zich verheugd hadden op een stand-up comedyshow van Tiffany Haddish in Miami op oudejaarsavond, kwamen van een koude kermis thuis. De comedienne deed het volgens sommigen zelfs zo slecht, dat ze opstonden en de zaal verlieten. Tiffany heeft het boetekleed aangetrokken en via Twitter laten weten “dat dit inderdaad echt gebeurd is”.

"Ik zou willen dat het beter was geweest, Miami"

"Ik zou willen dat het beter was geweest, Miami. Ik heb erover gebeden en heb sterk het gevoel dat dit nooit meer gaat gebeuren," aldus Tiffany. De zaal was compleet uitverkocht, maar het lukte haar niet om haar publiek te bereiken. Haar grappen kwamen niet aan, wat leidde tot geroezemoes in het publiek.

Toen een groot aantal van hen wegliep, reageerde Tiffany: "Dit is vreemd voor mij." Vervolgens trok ze een fles wodka open en begon met de overgebleven fans te drinken.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Reclamedeal Tiffany Haddish na interview

De dag ervoor plaatste de grappenmaakster nog een filmpje op sociale media, waarin ze haar show aankondigde. Ook zei ze die nacht tot zeven uur 's ochtends gefeest te hebben en was ze de naam van de zaal vergeten waar ze in Miami moest optreden.

ANP/RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore