Entertainment

Rapper Feis op 32-jarige leeftijd overleden na schietpartij

01 januari 2019 12:33 Aangepast: 01 januari 2019 14:31
Beeld © Instagram @feisecktuh

De Rotterdamse rapper Feis is slachtoffer geworden van een schietpartij tijdens de jaarwisseling aan de Nieuwe Binnenweg. Dat melden vrienden en bekenden van de jonge artiest op social media.

Faisal Mssyeh, beter bekend als Feis, brak in 2007 door met zijn bijdrage aan de track Klein, Klein Jongetje van mede-Rotterdammer U-Niq. Ook werkte hij samen met met namen zoals Winne, Ronnie Flex en Kempi. Hij deed ook mee aan het programma Op volle toeren van Ali B, waar hij een nummer van de Nederlandse zangeres Maribelle zong.

De rapper was nog in de bloei van zijn leven, en zijn overlijden komt dan ook hard aan. Zo schrijft zijn management Top Notch op Facebook: " We hebben zojuist het verschrikkelijke bericht ontvangen dat Feit Ecktuh is overleden. Wij wensen alle nabestaanden heel veel sterkte toe. Rust in vrede Feis."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ali B geeft de hoop op In The voice of Holland

Ook andere artiesten tonen hun onbegrip op social media. "Mijn kleine broertje owwwww wat ben ik gebroken van binnen en helemaal niet hard van buiten", schrijft zijn rechterhand Tony Pengel.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Lief! Dochtertje Ronnie Flex is net een kerstengeltje

Eerder op de avond liet Feis nog weten op Instagram dat hij grote plannen had voor het nieuwe jaar. Terwijl hij naar het vuurwerk keek zei hij: "Nieuw jaar, nieuwe doelen. Een van die doelen is nieuwe muziek droppen.’’

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore