Entertainment

Zó ziet het monster uit Bird Box er dus echt uit

31 december 2018 14:19 Aangepast: 31 december 2018 15:37
Beeld © Bird Box

De kijkcijfers van Bird Box gaan door het dak en er wordt met veel lof gesproken over de Netflix-thriller. Toch zitten veel kijkers nog met behoorlijk wat vragen, waaronder wat de identiteit is van het mysterieuze wezen dat wereldwijd massale zelfmoorden veroorzaakt. We hebben nu eindelijk het antwoord.

"Ik barstte in lachen uit"

We vingen er al een glimp van op toen het personage Gary tekeningen maakte van het schepsel; het ging om een donker onverklaarbaar figuur. In een nieuw interview met Bloody Disgusting, onthulde de Bird Box-cast eindelijk hoe het er precies uitzag. "Het was een groene man met een gruwelijk babygezicht", legde hoofdrolspeelster Sandra Bullock uit in het interview.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Bird Box verbreekt record op Netflix

"Het leek in de eerste instantie op een slang en ik had toen zoiets van: 'Ik wil dit niet zien. Breng het gewoon naar de ruimte en laten we de scène opnemen.' Maar toen ik me omdraaide en ik het voor de eerste keer zag, barstte ik in lachen uit. Eng was het niet, het leek eerder op een lange, dikke… baby." Over een anticlimax gesproken. 

Regisseur Susanne Bier besloot uiteindelijk het wezen niet te laten zien, om het een mysterie te houden én omdat ze geloofde dat de film dan krachtiger zou zijn.   

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore