Entertainment

Paul 'Influenza' de Leeuw wil Famke Louise in de Top 2000

31 december 2018 11:55 Aangepast: 31 december 2018 14:53
Beeld © Instagram @pauldeleeuw/ANP

Paul de Leeuws typetje Influenza is boos. Ze is erachter gekomen dat Famke Louise niet in de Top 2000 staat en dat pikt ze niet. Daarom springt ze op de bres voor haar grote idool.

"Ze begrijpen het gewoon bij de Top 2000 niet"
Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Famke Louise: 'Ik ben echt een selfmade woman'

"Ik ben echt over de gele, of over de blauwe of over de rooie", begint Influenza haar betoog. Dagenlang zit ze te luisteren naar NPO Radio 2, maar ze hoort maar geen Op Me Monnie, Slide of Fan op de radio.

Pauls alterego is megafan van de rapster. "Ze is mijn grote voorbeeld. Ze is influencer nummer 1, NikkieTutorials vind ik helemaal niks." Nikkie krijgt meteen een sneer: "Ik vind d'r make-up gewoon niet goed."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ronnie Flex is helemaal in love met Famke Louise

Volgens Influenza zou het alleen maar logisch zijn als Famke op 1 zou staan in de lijst der lijsten. "Famke Louise heeft miljoenen followers...", legt ze uit. "Dan zeggen mensen wel: 'nou ja, ze kan niet zingen'. Nee, die George Michael kan zeker zingen!"

Ze sluit haar betoog dan ook af met een opbeurende boodschap voor de rapster: "Famke Louise, je kan er echt niks aan doen hoor. Hartje Hartje. Ze begrijpen het gewoon bij de Top 2000 niet."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore