Entertainment

'Nieuwe relatie Demi Lovato bevestigd in video'

31 december 2018 09:30 Aangepast: 31 december 2018 10:33
Beeld © Getty Images

Na haar spraakmakende overdosis deze zomer - wat resulteerde in een opname in een afkickkliniek, lijkt Demi Lovato inmiddels aan de beterende hand. De 26-jarige zou namelijk ook weer gelukkig zijn in de liefde.

Lovato ziet er gelukkig, gezond en uiterst officieel uit met haar nieuwe vlam Henry Levy. Het paar werd begin november voor het eerst gezien in een restaurant in Los Angeles, waar ze ook samen op de gevoelige plaat werden vastgelegd. Dit was één van de eerste keren dat ze buiten de afkickkliniek te zien was, het paar is sindsdien steeds vaker gespot.

Demi ontkende het eerst in alle toonaarden, maar een video, die Henry postte op Instastories, doet anders vermoeden. Te zien is hoe de twee in een privé-jet zitten en elkaar zoenen. Wilmer Valderama en Demi Lovato hadden eerder een relatie van 2010 tot 2016. Eerder ging de acteur ook al bij de zangeres langs toen ze nog in het ziekenhuis lag.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Demi Lovato blij dat ze nog leeft

Demi nam in de zomer een overdosis en belandde in het ziekenhuis. Vervolgens nam ze haar intrek in een afkickkliniek. Wanneer ze die heeft verlaten is onduidelijk. Lovato heeft in het verleden al vaker drugsproblemen gehad. Op haar negentiende liet ze zich al opnemen in een afkickkliniek. Vorig jaar vertelde ze vol trots dat ze al jaren volledig nuchter is.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Demi Lovato meest gezocht via Google in VS

Begin dit jaar bracht ze echter nog een nieuw nummer uit met de titel Sober. In het liedje laat Demi weten dat ze na zes jaar zonder alcohol en drugs nu geen geheelonthouder meer is. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore