Entertainment

Rami Malek dikke maatjes met zus Freddie Mercury

27 december 2018 11:21 Aangepast: 27 december 2018 13:03
Beeld © Getty Images

Naast veel waardering heeft Rami Malek in ieder geval een goede vriend overgehouden aan Bohemian Rhapsody. Het gaat om Cashmere, de jongere zus van Freddie Mercury. Dat vertelde de acteur tijdens een recente Screen Actors Guild Conversation.

"Ik zie haar nog steeds"

De acteur, die de in 1992 overleden Queen-zanger in de biopic speelt, trok voor de film veel op met de zus van Freddie. De vriendschap werd nadat de film klaar was alleen maar steviger. "Nadat de laatste scène van de film was geschoten, was er een feestje. Cashmere en ik bleven hangen en praatten het grootste deel van de nacht over Freddie", legt Rami uit. "Ik zie haar nog steeds."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Rami Malek krijgt award voor Bohemian Rhapsody

Hij is ook zeer in zijn nopjes met het feit dat hij Queen-ster Brian May een vriend mag noemen nadat hij nauw met de gitarist aan de film heeft gewerkt. "Ik kan acteurs ontmoeten, maar ik flip niet meteen of word nerveus van ze, maar het ontmoeten van rocksterren was een ander verhaal", vertelde Rami, "Brian May is een astrofysicus die zich specialiseert in planetair stof! Hij bouwde ook zijn gitaar uit componenten die hij in zijn garage vond; dezelfde gitaar die hij 60 jaar later nog steeds bespeelt.”

De mooiste herinnering voor Rami was de première van Bohemian Rhapsody. "6500 mensen zagen mij tussen Brian May en Roger Taylor zitten."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Acteur Rami Malek maakt indruk als Freddie Mercury

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore