Entertainment

Wil je zien: Bird Box is dé film waar iedereen het nu over heeft

27 december 2018 11:03 Aangepast: 27 december 2018 11:56
Beeld © Netflix

Het was eventjes stil rondom Sandra Bullock, maar de Oscar-winnares is helemaal terug met de spraakmakende en bloedstollend spannende nieuwe Netflix-film, Bird Box.

Bird Box volgt het verhaal van een Malorie Hayes (Sandra Bullock) die samen met haar twee kinderen is achtergebleven in een post-apocalyptische wereld. Wanneer duidelijk wordt dat iedereen hier de drang heeft om zelfmoord te plegen zodra ze hun ogen openen, drijft het de familie tot waanzin en probeert het koste wat het kost te ontsnappen uit de situatie. De spannende verhaallijn maakt veel impact op de kijkers thuis.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Netflix weigert reactie op video Kevin Spacey

"Ik heb Bird Box vanavond gezien en ik moet eerlijk toegeven dat de film mij de stuipen op het lijf joeg" en "Ik weet dat het maar een film is, maar ik durf nu niet meer in huis rond te lopen met mijn ogen open", klinkt het op social media.

De film is gebaseerd op een verhaal van auteur Josh Malerman uit 2014 en is een regelrechte hit op Netflix. Kijkers spreken vol lof over de film en hopen zelfs op een tweede deel. Bekijk de trailer hieronder.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore