Entertainment

Slachtoffer Kevin Spacey heeft video-opname

27 december 2018 06:42 Aangepast: 27 december 2018 08:05

In de zaak tegen Kevin Spacey, waarin hij een 18-jarige jongen onzedelijk zou hebben betast, is een Snapchat video opgedoken. Het vermeende slachtoffer heeft het filmpje zelf gemaakt ten tijde van hun samenzijn in de bar waar Kevin de voorkant van zijn broek zou hebben aangeraakt. Hij stuurde dit naar zijn vriendin, om zo aan te tonen wat hem was overkomen. Dit staat in het onderzoeksrapport van de Massachusetts State Police, meldt Page Six.

Het voorval stamt uit 2016, toen de acteur de tienerzoon van een voormalig nieuwspresentatrice zou hebben lastig gevallen. De jongen vond het vervelend, maar zegt er geen blijvende schade aan te hebben overgehouden. Hij meldde het incident bij de politie om zo te voorkomen dat anderen hetzelfde zou overkomen. Kevin Spacey moet op 7 januari voorkomen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Ruim 4 miljoen mensen kijken filmpje Kevin Spacey

Eerder deze week liet de Oscarwinnaar voor het eerst sinds tijden weer van zich horen. Hij postte een video op YouTube, waarin hij zich voordoet als zijn voormalig House of Cardspersonage Frank Underwood. Het filmpje werd meer dan 4 miljoen keer bekeken, maar zorgde wel voor gefronste wenkbrauwen. Ook de timing van de video is vreemd, nu de acteur zich moet melden in de rechtbank.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Netflix weigert reactie op video Kevin Spacey

"Ondanks alle vijandigheid, de krantenkoppen, de verdachtmakingen zonder rechtszaak. Ondanks alles, zelfs mijn eigen dood, voel ik me verrassend goed. En mijn vertrouwen dat je uiteindelijk de volledige waarheid zult kennen, groeit met de dag", aldus Kevin Spacey als zijn karakter Underwood.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore