Entertainment

Willibrord Frequin bekent: ‘Ik dacht: ik stap eruit’

24 december 2018 14:34 Aangepast: 26 december 2018 19:51
Beeld © ANP

Voor Willibrord Frequin was het afgelopen jaar zeer ingrijpend. De 77-jarige ex-presentator moest namelijke een zware operatie ondergaan. Gelukkig is hij inmiddels bijna weer helemaal hersteld, maar een aantal maanden geleden zag hij zijn toekomst nog erg somber in.

"Ik ben bijna weer de oude, dus ik kijk weer naar meisjes"

Aan RTL Boulevard vertelt hij: “Tweeënhalve maand had ik zoveel pijn, dat ik dacht: ‘ik stap eruit’.” Waarvoor Willibrord is behandeld, heeft hij nooit officieel bevestigd. Volgens weekblad Privé zou het om prostaat- en maagklachten gaan. Wat het ook precies was, we weten inmiddels wel dat Willibrords lichamelijke gezondheid niet best was. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Willibrord Frequin thuis en herstellende na operatie

Inmiddels gaat het veel beter met de televisiecoryfee. “Ik ben bijna weer de oude, dus ik kijk weer naar meisjes”, grapt hij. In 2019 is hij dan ook van plan meer te gaan genieten van het leven. “Iedere dag.”

Toch hebben de feestdagen wel een zwart randje voor Willibrord. Aan Boulevard-deskundige Olcay Gulsen vertelde hij eerder dit jaar dat hij bang is dat dit zijn laatste kerst zal zijn. Laten we hopen dat Willibrord het bij het verkeerde eind heeft.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Olcay troost emotionele Willibrord Frequin

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore