Entertainment

Paul de Leeuw op de koffie bij Geert Wilders

20 december 2018 14:18 Aangepast: 20 december 2018 14:23
Beeld © Instagram @pauldeleeuw

Paul de Leeuw had iets goed te maken met PVV-leider Geert Wilders. Na zijn ietwat ongepaste grap in 2011 ontmoetten de twee elkaar vandaag in real life.

"Waar het over ging? Over alles"
Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Paul de Leeuw blijft Het Knoop Gala presenteren voor NTR

Tijd voor excuses, zo moet Paul de Leeuw hebben gedacht. Vandaag plaatste hij een foto op Instagram met Geert waarbij hij vermeldt: "Vandaag persoonlijk mijn excuses aangeboden voor een filmpje van 8 jaar geleden."

Acht jaar geleden doet de RTL-ster een uitspraak over Wilders die niet helemaal in de smaak valt. Verkleed als Bassie zingt Paul op de melodie van een lied van Herman van Veen: "Ik ben vandaag zo vrolijk want Geert Wilders die is dood."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Paul de Leeuw gaat op de koffie bij Wilders

Eerder deze maand raakte dat fragment weer in opspraak en de grap blijft Paul achtervolgen. Vandaag kwam het dus tot een persoonlijke ontmoeting. Paul schrijft: "Vandaag persoonlijk mijn excuses aangeboden voor een filmpje van 8 jaar geleden. Je kunt het kwa denkbeelden niet met elkaar eens zijn maar dat betekent niet dat je een heel leuk gesprek kunt hebben. Zonder camera’s en foto toestellen. Waar het over ging? Over alles."

Geert Wilders heeft de excuses geaccepteerd, want hij tweet over de ontmoeting: "Veel gelachen. Klasse dat hij er was."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Paul de Leeuw onthult hoeveel hij woog op zijn zwaarst

Toen D66-minister van Egelshoven zich aan het begin van de maand fel uitsprak tegen de homo-onvriendelijke uitspraken van Johan Derksen, twitterde PVV-Kamerlid Martin Bosma: “En als Paul de Leeuw op de tv zingt ‘ik ben vandaag, zo vrolijk, zo vrolijk, want Geert Wilders die is dood’, doet hij dan ook mensen pijn? Komt de minister dan ook langs? Zo nee, waarom niet?” 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore