Entertainment

Marieke Elsinga: 'Ik vind het wel jammer dat ik vrijgezel ben'

20 december 2018 11:50 Aangepast: 20 december 2018 11:53
Beeld © ANP

Marieke Elsinga's carrière gaat als een trein, maar op één vlak blijft het behoorlijk rustig: de liefde. "Ik vind het natuurlijk wel jammer dat ik vrijgezel ben, dat durf ik best toe te geven", vertelt ze in een interview met Chantal Janzen in &C.

"Ik ben ook gekwetst door de dingen die niet zijn gelukt in de afgelopen jaren"

Of ze zich weleens druk maakt over single zijn met een kinderwens? "Over die kinderwens niet echt. Al is het weleens moeilijk dat vriendinnen om me heen kinderen krijgen, hoe leuk ik dat ook vind. Als ik zo lief baby’tje om iemands nek zie hangen, heb ik soms wel het gevoel: ik loop achter. En ik vind het natuurlijk wel jammer dat ik vrijgezel ben, dat durf ik best toe te geven."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Echt waar: Domien en Marieke hebben hun date al gepland

Toch laat ze weten niet snel verliefd te worden. "Ik ben ook gekwetst door de dingen die niet zijn gelukt in de afgelopen jaren, dus mijn deur zwiert wel iets minder snel open", legt ze uit.

"Ik wil graag open en onbevangen blijven, maar elke keer dat iemand zegt: 'Ik vind je wel leuk maar niet leuk genoeg', vormt zich toch een klein littekentje op je hart. Ik word ook gereserveerder in het delen van mijn ervaringen. Het is niet bepaald leuk om de ene week aan iedereen te vertellen dat ik een geweldige unieke date heb gehad, om een week later weer de boer op te moeten met het verhaal dat het niks geworden is. Daar komt ook een beetje schaamte bij kijken. Terwijl ik dan zelf ook niet nog niet eens wist of ik hem wel leuk genoeg vond."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Marieke Elsinga superblij met massale steun voor kindgezinnen

Gelukkig lijkt het tij te keren voor Marieke! Haar collega-dj Domien Verschuuren heeft haar onlangs namelijk mee op date gevraagd. De date staat voor januari gepland. Spannend!

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore