Entertainment

Teen Mom-Tyler openhartig over 'breuk' met Catelynn

19 december 2018 12:05 Aangepast: 19 december 2018 15:22
Beeld © Getty Images

Teen Mom's Tyler en Catelynn hebben al heel wat meegemaakt in hun relatie. Zo stonden ze hun eerste kindje af ter adoptie, kreeg Catelynn een miskraam, gingen er geruchten over vreemdgaan en kregen ze allebei te maken met een depressie. Recentelijk ging het stel apart van elkaar wonen. Tyler doet nu zijn verhaal, op twitter.

Na een gesprek met de psycholoog besluit Tyler tijdelijk ergens anders te wonen. En dat terwijl Catelynn zwanger is van hun derde kindje. Al snel gaan er roddels rond dat Tyler en Catelynn uit elkaar zouden zijn. Een hoop verwarring en dus vertelt Tyler nu via Twitter hoe het echt zit.  

 

 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Teen Mom Catelynn en Tyler nemen een break

In de gepassioneerde tweets verdedigt de 26-jarige reality-ster hun beslissing om wat tijd apart door te brengen. Op die manier willen ze hun persoonlijke problemen aanpakken. Een gemene Twitteraar schrijft dat Tyler zijn vrouw niet verdient. Daarop heeft Tyler direct een antwoord: "Ik verdien Cate niet en geloof me, karma heeft me al vele malen gebeten, dus ik ben goed uitgerust als ze weer aanklopt!"

Verder legt hij uit dat hun scheiding niet een breuk van de relatie is. "De dertig dagen waren niet eens totale geïsoleerde scheiding. Ik ben acht minuten van haar verwijderd en we hadden dinertjes, filmavonden met familie, we gingen op een minivakantie en het was precies wat we nodig hadden voor ons! Mensen kunnen haten, maar mijn zelfzekerheid is niet afhankelijk van acceptatie door de maatschappij", aldus Tyler.

 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Teen Mom-Catelynn onthult bijzondere naam van dochtertje

Bovendien maakt hij duidelijk dat hij Catelynn en hun dochter, NovaLee, nooit in hun oude huis heeft achtergelaten, terwijl hijzelf in het nieuwe huis zou wonen. Volgens Tyler bracht hij de eerste week van de scheiding door in de woning op een luchtbed middenin in de verbouwing, terwijl ze wachtten om te verhuizen. Toen de verbouwing voltooid was, vestigden zijn vrouw en dochter zich daar en ging Tyler terug naar het oude huis. Hij drong aan: "Ik zou mijn meisjes niet in chaos laten leven!"

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Teen Mom-ster Ryan keert terug uit rehab

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore