Entertainment

Michelle Obama wist zich geen raad met cadeautje Melania

19 december 2018 06:37 Aangepast: 19 december 2018 07:41
Beeld © Getty Images

Michelle Obama was te gast bij Jimmy Fallon in zijn late night-show, waar ze kwam om te praten over haar boek Becoming. Maar de talkshowhost wilde nog meer weten van de voormalig First Lady en pakte er een foto bij waarop zij met haar man Barack te zien is, toen ze voor de laatste keer vlogen in de Air Force One, het Amerikaanse presidentiële vliegtuig. Fallon vroeg haar wat ze op dat moment dacht, waarop Obama antwoordde: 'Bye Felicia'.

"Stond ik daar opeens met zo'n cadeau in mijn hand, dat was heel gek"

Fallon barstte hierop in lachen uit en wilde weten hoe ze die laatste dag in het Witte Huis verder beleefd had. "Nou, er gebeurde een hoop die dag," verzuchtte Michelle. "Het was nogal...een dag, zeg maar. Vlak daarvoor vroeg mijn dochter nog of ze nog een keer een slaapfeestje kon geven. Ik dacht die is gek geworden. Alles moest ingepakt worden dus daar was geen tijd voor. En toen was er ook nog die doos van Tiffany's...er gebeurde veel."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Michelle Obama inspireert schattige peuter opnieuw

De turquoise Tiffany's doos waar Obama op doelde, was een cadeau dat Melania Trump voor haar voorgangster had meegenomen en aan haar gaf toen de twee echtparen met elkaar op de foto moesten voor de pers. In een eerder interview liet Obama zich al eens ontvallen zich geen raad te weten met het pakje. "Stond ik daar opeens met zo'n cadeau in mijn hand, dat was heel gek. Aardig bedoeld waarschijnlijk, maar ik heb het maar aan een van de beveiligers gegeven omdat je daar niet mee op de foto gaat."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore