Entertainment

Famke Louise: 'Ik ben echt een selfmade woman'

18 december 2018 14:31 Aangepast: 18 december 2018 15:44
Beeld © ANP

Ze bestormt de hitlijsten met haar nummers, ze heeft opnieuw (liefdes)geluk gevonden bij haar kersverse vriend Ronnie Flex en haar nieuwe management Spec; Famke Louise gaat als een trein en is niet van plan te stoppen. “Over vijf jaar ben ik miljonair”, vertelt de 20-jarige vastberaden in een exclusief interview in Glamour.

"Over vijf jaar ben ik miljonair met allemaal bedrijven"

"Ik ben echt een selfmade woman. Over vijf jaar ben ik miljonair met allemaal bedrijven. "Op de vraag wat haar talent daadwerkelijk is, legt de Almeerse uit dat ze behoorlijk creatief is. "En social media, daar zit echt wel een strategie achter dus daar ga ik ook cursussen over geven."

De vlogger turned rapper baant zich een weg naar de top en heeft in de loop der jaren een hele hoop mensen achter zich gelaten. "Mensen die me tegenhielden in wat ik wilde doen, of daar invloed op hadden. Die heb ik gewoon uit mijn leven gezet. Ik vind: óf je vindt het leuk wat ik doe, óf niet. En zo niet, dan is het gewoon: later."

Miniatuurvoorbeeld
Couple alert

Ronnie Flex is helemaal in love met Famke Louise

"Ik heb gewoon helemaal geen zin in dat gezeik. Dus dan hou ik mijn kring liever klein. Ik zou er alleen mee zitten als mijn vriend commentaar zou hebben."

Ook blikt ze terug op het begin van haar carrière, waar ze naar eigen zeggen heel naïef was. Ook vertelt ze over de wijze lessen die ze in die vier jaar tijd heeft geleerd. "Soms moet je eerst flink vallen en je kop stoten, om iets in te zien. Ik ben blij dat ik met sommige dingen heb gebroken. Ik weet inmiddels gewoon heel goed wat ik wel en niet wil in mijn leven. Ik kan dwárs door mensen heen kijken."

Het hele interview met Famke lees je in de nieuwe Glamour die vanaf woensdag in de winkel ligt.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore