Entertainment

Vrienden en familie bewijzen laatste eer Désirée Viola

17 december 2018 08:24 Aangepast: 17 december 2018 08:46
Beeld © Instagram @desireeleonora / noortjepalmers

Familie en vrienden hebben afgelopen weekend afscheid genomen van de 26-jarige actrice Désirée Viola. Het was een bijzondere dienst, waar zelfs even gedanst werd.

Désirée Viola overleed op zeven december 2018, op 26-jarige leeftijd. De Vlaamse actrice koos er zelf voor om haar leven te beëindigen. Haar plotselinge overlijden kwam dan ook bij haar omgeving als een enorme klap. “Waarom hebben we dingen over het hoofd gezien”, lazen enkele vriendinnen tijdens haar afscheid voor, weet Het Laatste Nieuws te melden. “Je straalde altijd, was steeds positief. Hoe kan het dat het zover is moeten komen.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Doodsoorzaak actrice Désirée Viola bekend

De ouders van de jonge Désirée lieten emotionele videoboodschappen zien tijdens de uitvaart: “Je bent niet alleen mijn dochter, maar ook mijn beste vriendin”, klonk de stem van haar moeder. Ook haar vader sprak verwonderend over zijn dochter. “Je wilde beroemd worden, stralen. En stralen zal je voor altijd blijven doen.”

Op de stoelen lagen tijdens de dienst speciale broches met daarop een roos, ter verwijzing naar haar prinsessennaam in de Ketnet-reeks Prinsessia. Ook haar collega's van de kinderserie sproken hun gemis uit: “Je zit voor altijd in ons hart.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

26-jarige Nieuwe Tijden-actrice Désirée Viola overleden

De dienst werd op een bijzondere manier afgesloten: met dans, precies zoals Désirée gewild had. De 26-jarige actrice was dol op dansen en daarom vroeg de pastoor om allemaal te gaan staan en de heupjes los te gooien. “Je mag zo je emoties tonen”, sprak hij waarnaar er voorzichtig bewogen werd op het nummer In The Night van Jamie Woon.

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore