Entertainment

Slecht nieuws: opnames Riverdale liggen stil

14 december 2018 16:48 Aangepast: 14 december 2018 17:45
Beeld © The CW

De aflevering van donderdag was, zoals we van Riverdale gewend zijn, weer super spannend. We willen dan ook dolgraag weten hoe het nu verder gaat in de gedoemde stad Riverdale. Maar helaas blijven onze brandende vragen nog even onbeantwoord, want de volgende aflevering is pas op 17 januari. Huilen!

Pas op spoilers!

Normaal gesproken worden we elke donderdag blij wakker met een kersverse aflevering van de hitserie Riverdale. Maar dat is de aankomende weken wel even anders, de serie heeft namelijk een stop van een maand. In Amerika is het namelijk gebruikelijk om tijdens de feestdagen series stil te leggen, om te voorkomen dat de kijkcijfers in een flinke dip terecht komen. En ook Riverdale is er daar dus eentje van.

Eerder liet showrunner Roberto Aguirre-Sacasa al weten dat we dit seizoen een extra vroege halve seizoensfinale konden verwachten, en nu blijkt dat dus te gaan om de aflevering van afgelopen donderdag.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Je gelooft het niet: wéér geen nieuwe aflevering van Riverdale

We moeten het voorlopig dus even zonder de gespierde borstkast van Archie, de schitterende outfits van Veronica, de slimme opmerkingen van Betty en de beanies van Jughead doen. 

Gelukkig voor ons is er al wel een trailer van de aankomende aflevering, genaamd No Exit, verschenen. En die belooft niet veel goeds...

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Hij komt! De Riverdale crossover

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore