Entertainment

Is dit de beste auditie van The Voice tot nu toe?

14 december 2018 22:30 Aangepast: 15 december 2018 07:28
Beeld © The voice of Holland

De coaches van The voice of Holland drukken steeds minder vaak in de laatste auditieronde, simpelweg omdat de teams steeds voller beginnen te raken. Maar voor de 25-jarige Kevin maken ze direct een uitzondering. "Ik geef je mijn huis, mijn auto, mijn geld", aldus Lil' Kleine.

"Als jij in mijn team komt, dan stap ik er zelf uit"

Wanneer Kevin begint te zingen, wordt de vierkoppige-jury helemaal wild. Ali B, Waylon en Lil' kleine zijn als eerste verkocht en drukken direct bij de eerste noot. Ook de normaal zo strenge Anouk zit te genieten in haar stoel. Toch drukt ze niet op de beruchte rode knop, en daar heeft ze zo haar redenen voor. "Luister Kevin, ik heb niet gedraaid, maar ik vond je echt fantastisch", zegt ze enthousiast. "De reden dat ik niet heb gedraaid is: ik heb al veertien mensen. En ik wil geen vijftien mensen, omdat ik geen mensen met zijn drieën in een battle wil." 

Waylon heeft inmiddels ook al veertien ijzersterkte kandidaten weten te veroveren "maar als jij in mijn team komt, dan stap ik er zelf uit", grapt 'ie. "Ik ben echt zó onder de indruk van wat je zojuist hebt gedaan."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Oeps! Heb jij de nip slip in The Voice gespot?

Ook coaches Ali B en Lil' Kleine willen dolgraag met het talent werken. "Ik geef je mijn huis, mijn auto, mijn geld. Alsjeblieft ik smeek het je, kom bij mij", probeert de Drank & Drugs-rapper. Uiteindelijk is het Ali die Kevin over weet te halen om voor hem te kiezen, en de rapper zelf kan het maar amper geloven. Hij staat springend op het podium. 

Of Kevin de battles gaat overleven zien we volgende week in een gloednieuwe aflevering van The voice of Holland, om 20:30 bij RTL 4.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore