Entertainment

Dochtertje Anouk lijkt als twee druppels water op haar mama

07 december 2018 13:39 Aangepast: 07 december 2018 14:36
Beeld © Instagram @anouk

Tussen alle drukte van The voice of Holland door, is Anouk het liefst thuis bij haar prachtige familie, zo vertelt ze regelmatig in interviews. Hoewel ze verder niet veel deelt over haar gezin, verrast ze vandaag haar volgers met een zoet kiekje van haar jongste telg, Jelizah Rose.

Het schattige plaatje is een succes bij haar volgers. De complimentjes stromen dan ook binnen onder de foto van het meisje. “Wat een poppie", valt er te lezen. Een ander laat achter: "Dit eet je toch op" en "mag ik deze voor kerst?".

Als je de foto ziet, is het meteen duidelijk dat Jelizah als twee druppels water op haar knappe moeder lijkt. En qua karakter heeft Anouk ook al eerder laten vallen dat de appel niet ver van de boom valt. Arme Anouk. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Anouk de rijkste coach van The Voice

Jelizah is het eerste kindje van Anouk en haar liefje Dominique. De zangeres heeft naast het kleine krullenkopje nog vijf kinderen: met Remon Stotijn kreeg zij zonen Benjahmin Kingsley, Elijah Jeremiah en dochter Phoenix Ray. Rapper Unorthodox is de vader van zoon Jesiah Dox en zoontje Sion Jethro kreeg ze met basketballer Seraino Dalgliesh.

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Anouk voor het eerst razend enthousiast over auditie The Voice

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore