Entertainment

Nieuwe presentatieklus voor Dennis Weening

07 december 2018 08:00 Aangepast: 07 december 2018 08:18

Dennis Weening gaat de eerste editie van Ink Master: Meesters van de Lage Landen - Shop Wars presenteren. En om dit te vieren kreeg de Haagse presentator een tatoeage cadeau van zender Spike.

"Ik kijk het altijd zelf en ik ben gek op tatoeages, dus dit was een mooie kans die ik niet kon laten liggen"

Om te zien hoe stoer Dennis is, werd hij uitgedaagd een tattoo te laten zetten in ruige omstandigheden. "Ze dachten laten we Dennis Weening in een speedboot stoppen op een wilde zee en dan laten tatoeëren. Supergoed idee dus ik zei gelijk ja natuurlijk", lacht hij. "Ik vond het zelf vooral heel erg grappig."

Dennis koos ervoor om een schedel te laten vereeuwigen op zijn lichaam. En ondanks de lastige situatie is hij toch erg tevreden over zijn tattoo. "Het is heel strak gedaan. Gezien de omstandigheden is het eigenlijk een onwijs vette tatoeage geworden. Dus ik ben er heel blij mee."

View this post on Instagram

Mocht je je afvragen wat ik vanmiddag heb gedaan

A post shared by Dennis Weening (@dennisweeningofficial) on

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dennis Weening haalt uit naar RTL

Dennis zelf vindt het "supervet" om aan de slag te gaan voor Spike. "Ik kijk het altijd zelf en ik ben gek op tatoeages, dus dit was een mooie kans die ik niet kon laten liggen", legt hij uit. De Shop Wars is een spin-off van de Amerikaanse versie. Hierin nemen tattooshops het tegen elkaar op in plaats van individuele artiesten. De show is vanaf 18 februari jaar te zien op Spike.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore