Entertainment

Gerard Joling treurt om onvervulde kinderwens

05 december 2018 12:08 Aangepast: 05 december 2018 12:08
Beeld © ANP

Gerard Joling heeft een carrière waar menig artiest enkel maar van kan dromen. Toch heeft hij van één ding in zijn leven spijt. “Ik had misschien wel kinderen gewild”, biecht de flamboyante zanger op in Beau Monde.

"Wie weet wat er nog voor me in het verschiet ligt"

Toch heeft hij er inmiddels vrede mee. “Je neemt niet zomaar een kind”, legt hij uit. “Bovendien was mijn leven er niet naar. Ik ben druk, en soms zelf net een kind.” Gerard valt niet helemaal buiten de boot,  hij ziet regelmatig zijn neefjes en nichtjes en neemt ze dan mee uit eten. “En dan betaal ik alles. Maar ze krijgen niet álles cadeau. Ik heb me altijd drie slagen in de rondte moeten werken, net als iedereen. En ik wil natuurlijk niet dat ze verwend worden door hun ome Geer.” 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Manager Wino: 'Gerard Joling was een loopse hond'

Ook in de liefde blijft de zanger eenzaam. Hier en daar heeft hij af en toe een date, “maar ik denk dat mijn spanningsboog te kort is om een relatie te onderhouden. Ik raak tamelijk snel verveeld.” Toch komt hij volgens zichzelf niets tekort, al is hij eigenlijk een beetje klaar met al die dating apps. “De leukste mensen kom je toch onverwachts tegen. Wie weet wat er nog voor me in het verschiet ligt.” 

Het hele interview met Gerard Joling is nu te lezen in de nieuwe Beau Monde.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore