Entertainment

Deze actrices harken het meeste geld binnen

30 november 2018 16:42 Aangepast: 30 november 2018 16:43
Beeld © Getty Images

Actrices in Hollywood verdienen echt bakken met geld. Ze slepen de andere klus binnen waardoor de teller alleen maar oploopt. We hebben een aantal van de best verdienende actrices voor je op een rijtje gezet.

Nicole Kidman - 140 miljoen dollar 

De 51-jarige Nicole staat erg hoog. Ze heeft in memorabele films gespeeld zoals, Days of Thunder, Moulin Rouge en Batman Forever. 

Julia Roberts - 160 miljoen dollar 

Julia Roberts speelde de sterren van de hemel in films zoals Pretty Woman, Notting Hill en Mystic Pizza. Ze is één van de machtigste Hollywood-actrices ooit.  

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Julia Roberts en Sandra Bullock werken aan nieuwe film'

Jennifer Aniston - 170 miljoen dollar 

Jennifer is voor velen geen onbekende. De meeste zullen haar kennen van de serie Friends. Ook heeft Jennifer in films gespeeld zoals The Break Up en Just Go With It. 

Angelina Jolie -  180 miljoen dollar

Angelina heeft een carrière waar je u tegen zegt. Zo was ze bijvoorbeeld te zien in de film Mr. & Mrs. Smith met haar ex-liefje Brad Pitt. Ook kan je haar misschien kennen van The Tourist, Malificent en Unbroken. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Oudste zoon Angelina Jolie pakt zijn biezen

Sandra Bullock - 300 miljoen 

Sinds haar vijfde staat Sandra al in de schijnwerpers. Ze heeft haar plek onder andere te danken aan films zoals The Proposal, The Heat en Ocean's 8. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Sandra Bullock trekt haar portemonnee om dieren te redden

Jessica Alba - 350 miljoen 

Jessica Alba was eerst een succesvol model voordat ze ging acteren. Ze speelde onder andere in Good Luck Chuck, Dark Angel, Into the Blue, en nog veel meer. 

Jami Gertz - 2 biljard dollar 

De aanvoerder van de lijst is de 53-jarige Jami. Ze dankt dit mega-bedrag voornamelijk ook aan haar rijke man, Tony Ressler. Ook is ze zelf een bekende actrice geweest, maar zou ze bij lange na niet dit vermogen hebben. Ze heeft gespeeld in de films Crossroads, The Lost Boys, Less than Zero, en zo zijn er nog een heleboel. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore