Entertainment

Eerste beelden spectaculaire decembermaand GTST

30 november 2018 10:52 Aangepast: 03 december 2018 11:31
Zoë Xander in GTST Beeld © GTST

Goede Tijden, Slechte Tijden stevent af op een bloedstollende decembermaand. In de promo voor de komende maand is te zien dat het leven van de inwoners van het altijd onrustige soapdorp Meerdijk weer eens volledig op zijn kop wordt gezet.

De oplettende Goede Tijden, Slechte Tijden-kijker weet het al een tijdje, maar nu neemt Maria eindelijk iemand in vertrouwen over haar geheim: Daan is haar zoon! Grote vraag blijft echter wat er precies gebeurd is in het verleden tussen Maria en Eduard. En hoe zal Rik gaan reageren op het feit dat hij familie is van zijn gezworen liefdesrivaal Daan?

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

GTST komt weer met zenuwslopende wintercliffhanger

Ondertussen lopen de gemoederen ook hoog op bij de familie Sanders. Het begint er namelijk op te lijken dat iemand bezig is met het naspelen van Janine's luisterboek, Kwaad Bloed. Dit idee drijft Janine tot waanzin. De volgende stap in haar boek is immers het plegen van een lugubere moord...

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Soapveteraan Jef Alberts terug in GTST als Sinterklaas

Ook de kerstdagen verlopen allerminst rustig. Zo vraagt Marieke zich hardop af wanneer het tijd is voor euthanasie, lijkt Bing niet om te kunnen gaan met de rol van Amir in het leven van de kleine Max en staat er een ongenodigde gast bij de familie Bouwhuis op de stoep. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

GTST: Meerdijkers opgepast voor Billy de Palma

Benieuwd naar wie er bij Anton op de stoep staat en naar alle andere perikelen in Meerdijk? Kijk dan iedere werkdag naar Goede Tijden, Slechte Tijden, 20.00 bij RTL 4.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore