Entertainment

Beau spreekt Ivar aan op zijn gedrag in Het Rotterdam Project

28 november 2018 11:32 Aangepast: 28 november 2018 11:43
Beeld © RTL

Een opmerkelijk moment in Het Rotterdam Project dinsdagavond. Deelnemer Ivar gebruikt de 10.000 euro die hij van Beau van Erven Dorens heeft gekregen onder andere om een splinternieuwe iPhone X te kopen. En dat pikken Beau en zijn team natuurlijk niet.

"Je gebruikt dat geld meer als een soort sinterklaasgeld"

En daarom spreekt Beau de 28-jarige Ivar aan op zijn gedrag. De presentator geeft aan dat hij en zijn team vinden dat Ivar nog te weinig doet om zijn problemen op te lossen. "Je bent nu een volwassen vent. Dan moet je wel een stap zetten. Ik vind dat dat gewoon heel langzaam gaat", zegt Beau tegen Ivar.

Alle deelnemers van Het Rotterdam Project hebben aan het begin een creditcard met 10.000 euro gekregen. Dit kunnen ze gebruiken om een onderkomen te vinden of om schulden af te lossen.

Miniatuurvoorbeeld
Bekijk ook:

Beau krijgt de volle laag in Het Rotterdam Project

Beau baalt er vooral van dat Ivar niks met het team, dat voor hem klaarstaat, lijkt te doen. "Je gebruikt dat geld meer als een soort sinterklaasgeld om dan een iPhone te kopen. Gebruik iets van dat geld of dat advies om je leven te beteren. Anders hebben we gewoon helemaal geen project samen."

Bekijk het fragment hieronder terug.

Het Rotterdam Project zie je elke dinsdag om 21.30 uur bij RTL 4.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore