Entertainment

Lil' Kleine: 'Mijn moeder heeft hele erge dingen gedaan'

27 november 2018 21:43 Aangepast: 27 november 2018 21:43
Beeld © Waar Is De Mol? / Talpa

Een emotionele Lil’ Kleine maakte vanavond zijn opwachting in de allernieuwste aflevering van Waar Is De Mol? Voor het eerst spreekt hij openhartig over zijn soms ondragelijke jeugd en de ontbrekende relatie met zijn moeder.

“Ik denk dat ik er dan niet meer was”

Johnny de Mol vertrok voor zijn tv-programma Waar Is De Mol? samen met Lil’ Kleine en zijn kersverse verloofde Jaimie naar Tanzania. Maar ook de vader van de rapper, Maarten, vergezelde het gezelschap tijdens deze indrukwekkende reis. De moeder van Jorik, de echte naam van de rapper, schittert door afwezigheid. Daar heeft de rapper duidelijke redenen voor. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer over zijn vader:

Lil' Kleine geëmotioneerd om zijn vader

“Mijn moeder heeft hele erge dingen gedaan met mij als kind”, vertelt Jorik presentator Johnny in vertrouwen. “Die dingen doe je niet bij een kind. Helemaal bij niemand en al helemaal niet bij je eigen kind.” De relatie met zijn moeder behoort volgens hem dan ook tot het verleden. “Ik heb dat op een jonge leeftijd al afgesloten. En ik ben daar misschien heel hard in, maar ik heb daar geen gevoel meer bij.”

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Ali B en Lil' Kleine in tranen na mooie woorden van Waylon

Doordat zijn moeder niet aanwezig is in zijn leven, betekent zijn vader alles voor hem. “Ik ben hem gewoon heel dankbaar voor alles”, spreekt hij liefdevol over zijn vader. “Mijn leven staat nu in het teken van mijn vader, totdat hij er niet meer is.” De rapper wordt dan ook erg emotioneel als het over zijn vader gaat. “Ik geloof in mijn vader. Voor mij is mijn vader God.” 

Jorik heeft zijn vader enorm hoog zitten, en Johnny wijst hem erop dat zijn jeugd er waarschijnlijk compleet anders had uitgezien als hij er niet was geweest. “Ik denk dat ik er dan niet meer was”, bekent de muzieklegende. 

De aflevering met Lil’ Kleine terugzien? Dat kan hier. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore