Entertainment

Prinses Charlotte heeft de looks van Diana's familie

26 november 2018 12:43 Aangepast: 27 november 2018 21:09
Beeld © Getty Images

Een typisch gevalletje van 'als twee druppels water'. We hebben het over het Britse prinsesje Charlotte en de nicht van haar overleden oma Diana: Lady Kitty Spencer. De dochter van prins William en Kate heeft duidelijk de knappe genen van haar oma's familie geërfd.

"Prinses Charlotte heeft de Spencer-genen"

Kitty is de dochter van Charles, de broer van Diana. Zij deelt op Instagram een foto van zichzelf als klein meisje. Koninklijke fans zijn verbaasd over hoeveel zij lijkt op de dochter van prins William en zijn Kate. De nu 27-jarige Kitty schrijft bij de foto: 'Eerste schooldag'. Het schattige meisje staat onder een boom in een geruit jurkje. Dat plaatje wekt veel positieve reacties op. "Prinses Charlotte heet de Spencer-genen," zo schrijft een fan.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

George en Charlotte bruidskindjes bij wedding

Meerdere volgens van Lady Kitty Spencer merken de overeenkomsten op. "Nu weten we hoe ongelooflijk mooi Charlotte zal zijn in de toekomst," schrijft iemand bij de foto. "Ik dacht even dat het prinses Charlotte was," voegt een ander toe. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Prinses Charlotte is hét fashionicoon van de Britse royals

Net als Diana heeft Kitty een prachtig uiterlijk. Niet gek dat ze daarom model is geworden. Ze heeft onder andere op de catwalk gestaan van Dolce & Gabbana en de knapperd verschijnt regelmatig in reclames voor BVLGARI. De blondine straalt ook op verschillende covers van magazines zoals Harper's Bazaar UK en Vogue Japan.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore