Entertainment

Comedian Kevin Hart flink onder vuur

26 november 2018 03:46 Aangepast: 26 november 2018 07:48
Beeld © ANP

Het verjaardagsfeestje van het zoontje van Kevin Hart heeft de comedian en zijn vrouw veel kritiek opgeleverd. Voor de eerste verjaardag van Kenzo organiseerden Kevin en Eniko een partijtje met als thema 'Cowboys en Indianen'.

Eniko deelde op Instagram een aantal foto's van het feestje, waarbij de kleine een cowboy-outfit droeg. Bij een groepsfoto, waarop sommige gasten een deken in de stijl van de oorspronkelijke bewoners van Amerika om zich heen hadden heengeslagen, schreef ze: "Het Cowboy- & Indianenfeestje van Zo was geweldig. Bedankt voor het komen iedereen, we houden van jullie."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Will Smith nodigt Kevin Hart uit voor film

Daarop kreeg ze van een flink aantal volgers opmerking over culturele toe-eigening. Sommige mensen deelden alleen hun mening dat een cultuur niet gereduceerd moet worden tot een verkleedpartijtje, anderen beschuldigden de Afro-Amerikaanse familie Hart ervan "genocide, witte overheersing en slavernij" te bejubelen met het kinderpartijtje. Ook vroeg iemand of ze plan waren volgend jaar een 'Nazi's & Joden'-feestje te geven.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kevin Hart werd afgeperst door goede vriend

Een woordvoerder van Kevin ging dit weekend niet in op verzoeken van Amerikaanse media om een reactie.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore