Entertainment

Roxeanne Hazes doet mee aan De slimste mens

24 november 2018 08:46 Aangepast: 24 november 2018 10:54

Roxeanne Hazes, Gijs Stijverman, Mark Tuitert en Gregory Sedoc doen mee aan het nieuwe seizoen van De slimste mens. Het nieuwe seizoen van de kennisquiz begint op maandag 10 december op NPO 2.

Radio 2-presentator Gijs Staverman trapt het dertiende seizoen af. Hij neemt het in de eerste aflevering op tegen voormalig SBS6-zenderbaas Tina Nijkamp en comedian Edson da Graça, zo kondigt KRO-NCRV zaterdag aan.

Miniatuurvoorbeeld
LEES MEER:

Roelof de Vries is de De Slimste Mens

Verderop in de reeks maken ook journalist Marcel van Roosmalen, boswachter Arjan Postma, sportverslaggever Jeroen Stekelenburg en Dreamschool-rector Eric van 't Zelfde hun opwachting.

Na elke aflevering van de kennisquiz wordt de slechtst scorende kandidaat vervangen door een nieuwe deelnemer uit de wereld van nieuwsmakers, cabaretiers, wetenschappers, acteurs en andere prominenten. Wie zich het langst staande houdt en de finale overleeft, mag zich De slimste mens noemen. Afgelopen zomer was dat journalist Roelof de Vries in een finale die 1,5 miljoen kijkers trok. Hij volgde Quote-hoofdredacteur Sander Schimmelpenninck op.

Miniatuurvoorbeeld
LEES OOK:

Roxeanne Hazes in 2019 in grote zaal Paradiso

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore