Entertainment

Paul de Leeuw onthult hoeveel hij woog op zijn zwaarst

21 november 2018 22:32 Aangepast: 21 november 2018 22:32
Beeld © Van Der Vorst Ziet Sterren

In Van Der Vorst Ziet Sterren is Paul de Leeuw extra openhartig over zijn onstuimige leven. En vanzelfsprekend komt ook het gesprek uiteindelijk op zijn gewicht terecht.

Aan presentator Peter van der Vorst vertelt Paul de Leeuw onomwonden dat hij altijd al verzot is geweest op lekker eten. “Ik denk dat ik geboren ben dat ik al te lang aan te tiet hing”, vertelt de grappenmaker lachend terwijl hij midden in de viswinkel staat om flinke inkopen te doen. 

Paul is de eerlijkheid zelf en geeft toe altijd al een de flinkere kant te zijn geweest. “Mijn vader was er strenger in dan mijn moeder. Mocht maar één keer opscheppen. Als een Rupsje Nooitgenoeg, altijd moest ik eten.” En nog steeds is het een enorme smikkelbeer, ook als hij wat minder in zijn vel zit. “Bij depressies gaat de vinger in de mayonaise, laten we het zo zeggen.” 

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Paul de Leeuw was bang om dood te gaan na diagnose blaaskanker

Hoewel hij nu bewuster in het leven staat, zijn er ook tijden geweest dat de weegschaal niet zo lief voor hem was. Op zijn zwaarst woog de presentator zo’n 118 kilo. Dat was tijdens de opnames van Filmpje!, zijn film met typetjes Annie en Bob de Rooij.

“Toen was ik heel dik en had ik een opname dat ik met een kreeft voor mijn geslachtsdeel als Bob de Rooij stond.” Omdat hij niet ook flink op de première wilde verschijnen, ging de knop om. Al blijft hij een echte jojo: “De maand erna zat er alweer acht kilo bij."

Meer weten van de sterren? Kijk dan elke woensdag om 21:30 naar Van Der Vorst Ziet Sterren bij RTL 4.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore