Entertainment

Anouk haalt uit naar Lil' Kleine in The voice of Holland

16 november 2018 22:30 Aangepast: 17 november 2018 02:07
Beeld © The voice of Holland

Anouk, Lil' Kleine, Ali B en Waylon draaien in één ruk om als de 25-jarige Sophie haar auditie inzet. Wat een stem! Maar hoewel de The Voice-coaches alle vier gedrukt hebben, zijn Lil' Kleine en Anouk het toch niet met elkaar eens...

Als Sophie klaar is met haar nummer krijgt ze een staande ovatie van de jury en het publiek. "Wauw, nou Sophie echt heel goed gedaan. Ik vind dat je een fantastische stem hebt", zegt Anouk enthousiast. Ook Lil' Kleine is groot fan: "Het was gewoon geweldig wat je hebt gedaan." Nu alle coaches gedrukt hebben, heeft Sophie het voor het uitkiezen.

Maar een coach kiezen blijkt nog niet zo makkelijk. Ondanks alle lovende woorden twijfelt ze enorm tussen Anouk en Lil' Kleine. "Ik weet zeker dat ik jou écht bekend kan maken", probeert Lil' Kleine. Ook Anouk wil de 25-jarige dolgraag in haar team, maar geeft eerlijk toe dat ze nooit van haar een ster kan maken, maar dat ze haar wel enorm veel kan leren.

Miniatuurvoorbeeld
Wauw:

Waylon tot tranen toe ontroerd in The Voice

De argumentatie van de coaches is voor Sophie genoeg om haar keuze te maken en ze besluit de gaan voor haar eerste keus: Lil' Kleine. En die is helemaal in de wolken! Anouk kan haar irritatie niet verbergen en walgt van de woorden van de rapper. "Je hebt het fantastisch gedaan, maar wat hij je belooft is gewoon bullshit", spreekt ze Sophie toe. Miauww!

Meer zien van de coaches? Kijk dan elke vrijdag om 20:30 naar The voice of Holland bij RTL 4.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore