Entertainment

K3 gaat een wens van ziek meisje uit Hengelo vervullen

15 november 2018 17:06 Aangepast: 16 november 2018 12:24
Beeld © ANP

K3 gaat proberen een hartenwens van een ziek 4-jarig meisje uit Hengelo te vervullen. Alena wordt behandeld in het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht. Zij kon bij hoge uitzondering het afgelopen weekend een concert van haar drie Belgische idolen bezoeken.

"Ik wil jullie vragen of jullie alsjeblieft een bezoekje willen brengen bij al mijn vriendinnetjes in het centrum, die niet zoals ik konden komen"

Na het optreden gaf Alena een briefje aan het trio, dat zij vervolgens ook op sociale media plaatste. “Ik wil jullie vragen of jullie alsjeblieft een bezoekje willen brengen bij al mijn vriendinnetjes in het centrum, die niet zoals ik konden komen”, vraagt ze.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Hanne en Klaasje sleepten K3's Marthe uit diep dal

Een woordvoerder van Studio 100, waar K3 onder valt, laat weten dat de groep in contact treedt met Alena en gaat proberen haar hartenwens in vervulling te laten gaan. “Dit soort bijzondere en ontroerende verzoeken nemen Marthe, Klaasje en Hanne altijd serieus”, stelt hij. De foto van de oproep op Facebook is inmiddels vele honderden keren gedeeld.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kathleen hint op langverwachte K3-reünie

K3 presenteert donderdag het nieuwe album Roller Disco in het Brabantse Gemert.

ANP/ RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore