Entertainment

Jan Smit wil DJ naar het songfestival sturen

15 november 2018 13:08 Aangepast: 15 november 2018 18:42
Beeld © ANP

Nederland zou een goede kans maken op het Eurovisie Songfestival met een DJ, althans, dat vindt Jan Smit. Dit unieke idee opperde de zanger gisteren in RTL Late Night met Twan Huys.

"Dan sta je met 10-0 voor"

“Wij hebben met Nederland zoveel goede DJ’s die internationaal al heel sterk staan op het moment dat dat soort mensen een plaat uitbrengen, ongeacht wie, dan sta je in heel veel landen al op de playlist bij allerlei zenders. Dan sta je met 10-0 voor. Dat zouden we een keer moeten proberen”, aldus Jan tegen Twan Huys. Welke artiest dan naast de DJ staat, maakt volgens Jan niet meer uit.

Miniatuurvoorbeeld
Stem ook:

POLL: Wie moet er volgend jaar naar het songfestival?

Het duurt niet lang meer en dan gaan de 42 landen weer strijden in de 64e editie van het Eurovisie Songfestival. Dit jaar zullen de artiesten hun stem laten horen in Israël. Er is nog niks bekend over de artiest die Nederland gaat vertegenwoordigen, maar een aantal namen zijn al genoemd. Caro Emerald en Davina Michelle lieten eerder al aan RTL Boulevard weten open te staan voor een deelname aan het liedjesfestijn. De definitieve artiest die Nederland gaat vertegenwoordigen moet uiterlijk half maart zijn aangemeld. Voorlopig blijft het dus nog speculeren. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore