Entertainment

Ruud Feltkamp vanavond voor het laatst te zien in GTST

15 november 2018 07:49 Aangepast: 15 november 2018 08:19
Ruud Feltkamp Beeld © ANP

Pak de tissues er maar bij, want Ruud Feltkamp is vanavond na ruim twaalf jaar voor het laatst te zien in Goede Tijden, Slechte Tijden. Hoewel alterego Noud Alberts zijn emigratieplannen gecanceld heeft, ziet het er naar uit dat hij alsnog naar Tokyo zal vertrekken om daar het geluk te beproeven...

De soapfans hebben de afgelopen weken kunnen zien hoe de relatie van Kimberly en Noud roerige tijden beleefde. Zo zoende Kim met ex-liefje Rover en bleek Noud nog altijd warme gevoelens te koesteren voor Nina.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Hilarisch: piepjonge GTST's Dilan Yurdakul knipt eigen coupe

Die gevoelens bleken uiteindelijk zelfs zo diep te zitten dat Noud besloot om open kaart te spelen en een punt achter zijn relatie met Kimberly te zetten. Ook vertelde hij aan Nina nog altijd verliefd op haar te zijn, maar deze gevoelens werden jammerlijk genoeg niet door haar beantwoord. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Einde van een soaptijdperk: Ruud Feltkamp stopt met GTST

En dus besloot Noud om Meerdijk voorgoed achter zich te laten en naar Tokyo te vertrekken, waar papa Dennis woont. Dit tot groot ongenoegen van Laura, die uiteindelijk ervoor wist te zorgen dat Noud besloot om zijn emigratieplannen te cancellen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

GTST: Meerdijkers opgepast voor Billy de Palma

Vanavond is Noud voor het laatst te zien in soapdorp Meerdijk. Zou hij dan toch alsnog naar Tokyo vertrekken? En hoe zal het afscheid met zijn grote liefde Nina verlopen? Je ziet het vanavond in Goede Tijden, Slechte Tijden, om 20.00 bij RTL 4.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore