Entertainment

Knap! NikkieTutorials is 18 kilo kwijt

13 november 2018 13:57 Aangepast: 13 november 2018 16:13
Beeld © Instagram @nikkietutorials

NikkieTutorials is in de afgelopen drie maanden maar liefst achttien kilo kwijtgeraakt. Dat vertelt de YouTube-ster in de nieuwe Beau Monde. Nu willen we natuurlijk weten wat haar geheim is...

"Ik heb altijd al theezakjes gehad, maar nu ik kilo’s kwijtraak, worden ze er niet mooier op"

Nikkie de Jager, zoals de beautyqueen echt heet, is flink gaan sporten. Ze ging altijd al naar de sportschool, maar ze durfde nooit de volle 100% te geven. "Vroeger had ik een personal trainer en trainde ik met hem in zo’n grote sportschool. Dan schaamde ik me meestal diep: ik krijg een mega rood hoofd als ik heb gesport en dat haat ik. Dus hield ik me in", vertelt Nikkie.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nikkie Tutorials grijpt naast People's Choice Award

Nu sport ze in een pand dat ze heeft laten ombouwen tot privégym die alleen Nikkie en haar vrienden gebruiken. "Nu ik mijn eigen plek heb, ga ik er helemaal voor." Vooral de loopband is haar favoriet: "Daar sta ik bijna elke dag een halfuur op."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Patty Brard voelt zich positiever mens na verlies van 31 kilo

Ook is de YouTube-ster minder gaan eten. "Sinds een halfjaar heb ik het gevoel alsof ik een psychische maagverkleining heb gehad." Ze zit steeds sneller vol. "De eerste keer dacht ik: waarom zit ik nu al vol? Inmiddels heb ik het omarmd: top, ik zit vol!”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zoveel kilo is Rox aangekomen tijdens haar zwangerschap

Toch brengen die kwijtgeraakte kilo's ook een nadeel met zich mee. Haar borsten zijn namelijk ook een stukje kleiner geworden. "Ik heb altijd al theezakjes gehad, maar nu ik kilo’s kwijtraak, worden ze er niet mooier op." We hoeven er niet gek van op te kijken als Nikkie over een tijdje met nieuwe borsten verschijnt. "Het enige wat ik nog zou willen, zijn nieuwe borsten."

De nieuwe Beau Monde met daarin het hele interview met Nikkie ligt woensdag in de winkel. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore