Entertainment

Ellen DeGeneres haalt ook uit naar Donald Trump

13 november 2018 02:12 Aangepast: 13 november 2018 08:11

Vele Hollywood-sterren gingen haar al voor, maar nu heeft ook Ellen DeGeneres een flinke sneer uitgedeeld richting Donald Trump. Aanleiding is zijn ongevoelige eerste tweet over de heftige bosbranden in Californië. De Amerikaanse president schreef dat de brand te wijten is aan slecht bosbeheer en dat als er niet gauw verbetering in het management komt, hij de geldkraan vanuit Washington dichtdraait.

"Wij komen juist tot elkaar en zorgen voor onze medemens"

Ellen liet via Twitter weten het niet eens te zijn met Trump. "Een van de redenen waarom ik zoveel houd van brandweermannen, eerstehulpverleners en de mensen uit Californië, is omdat we niemand de schuld geven of bedreigen. Wij komen juist tot elkaar en zorgen voor onze medemens. Nu meer dan ooit."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Opnieuw een schandaal rondom Donald Trump

Trump plaatste na zijn kille tweet een post waarin hij zijn medeleven betuigde aan de slachtoffers en de hulptroepen die het vuur met man en macht proberen te bestrijden. Het leverde hem veel hoongelach op op sociale media. "Je weet meteen wanneer Trump zelf een tweet schrijft of wanneer zijn personeel de schade probeert te beperken door een tweet te schrijven uit zijn naam," reageerde een volger.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore