Entertainment

Kim-Lian van der Meij matcht bejaarden aan familie

12 november 2018 15:06 Aangepast: 12 november 2018 17:23

Presentatrice Kim-Lian van der Meij brengt eenzame ouderen en jonge gezinnen samen in het nieuwe SBS6-programma Mag ik jullie oma zijn? Ze gaat op bezoek bij de ouderen en legt hen een aantal gezinnen voor waaruit ze mogen kiezen. De eerste uitzending van het nieuwe programma is op 20 november om 21.30 uur.

De 81-jarige Joke doet mee aan het programma: “Het meest verdrietig word ik als ik andere oma’s hun kleinkinderen beet zie pakken en ik me realiseer dat ik dit nooit zal hebben”. En ook de 69-jarige weduwe Marijke: “Ik heb zoveel liefde en ruimte om te geven, maar niemand om het mee te delen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kim-Lian van der Meij in nietsverhullend latex pakje

De gezinnen hopen vurig dat zij worden uitgekozen door een oma of opa. Vaak zijn de echte oma of opa overleden of geëmigreerd en is er een enorm gemis. De gezinnen die niet worden gekozen worden voorgesteld aan Nederland en via een online platform kunnen alle oma's en opa's in Nederland reageren.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kim-Lian opgelucht door cijfers pottenbakshow

Kim-Lian van der Meij vindt het een eer om dit te mogen doen in deze donkere dagen van het jaar. "Tijdens de opname was er een 81-jarige oma die voor het eerst in vijftig jaar een baby vasthield. Niemand hield het droog, ook het hele team achter de schermen niet."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kim-Lian nieuwe quizmaster 5 Golden Rings

ANP / RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore